Specials & ventilatie

SPECIALS

Naast de installatie werkzaamheden en het onderhoud van CV installaties kunt u bij ons terecht voor het laten plaatsen van een elektrische openhaard, heeft u bijvoorbeeld een hout gestookte openhaard en vind u het vervelend om iedere keer na het stoken hiervan de haard te moeten uitvegen en is dit een reden om de open haard niet meer te gebruiken, denkt u dan eens na om in uw bestaande haardombouw een elektrische stookunit te laten plaatsen, de gezelligheid van de openhaard en daarnaast onderhoudsvriendelijk en geen tijd meer hoeven te besteden aan het opruimen en schoonmaken hiervan.

VENTILATIE

Aanleggen van ventilatiesystemen zowel voor de particuliere markt als voor grootschalige projecten. Het mechanische ventilatiesysteem voert vervuilde lucht in huis af. Dit gebeurt via de afzuigers welke meestal in de badkamer, keuken en toilet geplaatst zijn. Het is van belang dat het mechanische ventilatiesysteem in de woning regelmatig gecontroleerd en gereinigd wordt, dit om een optimaal gebruik te kunnen blijven garanderen. Het gaat hier niet alleen om het schoonmaken van de afzuigers maar ook om de reiniging van de luchtkanalen.

Wij kunnen het systeem eenmalig voor u reinigen, u kunt echter ook kiezen voor een onderhoudscontract zodat het systeem regelmatig gereinigd en gecontroleerd wordt zodat u verzekerd bent van een optimaal werkend systeem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aannemer Almere
Ventilatiesystemen aanleggen