Verbouwingen

VERBOUWINGEN

Herber Aannemersbedrijf is het adres voor de verbouw van uw woning en het onderhoud hiervan. Dit geldt voor kleine verbouwingen tot totale renovatie van het pand. Hierbij kan men denken aan totale her indeling, constructieve en bouwkundige wijzigingen of veranderingen, het plaatsen van stalen balken en portaal spanten.

Door onze ervaring in deze werkzaamheden, waarbij wij steeds streven naar het hoogste afwerkingsniveau durven wij te zeggen dat wij echte specialisten op ons vakgebied zijn geworden.

Wij gaan van het standpunt uit dat niets onmogelijk is en zullen te allen tijde, in overleg met u, streven om de wensen van u als klant te realiseren. Hierbij kan gedacht worden aan een aanbouw, dakopbouw, dakkapel, serre, erker, badkamer, keuken of badkamervernieuwing en overige interieuraanpassingen.

AAN- EN OPBOUWEN

Hebt u het idee dat uw gezin te groot is geworden voor de ruimte welke tot uw beschikking staat, maar is verhuizen voor u geen optie, dan Verbouwingenbestaat wellicht de mogelijkheid om een etage op uw woning te plaatsen. Hierdoor wint u met één stap een grote hoeveelheid extra ruimte in uw woning.

Een andere ruimtewinner is om door middel van een serre of aanbouw een gedeelte aan uw woning te bouwen.

DAKKAPELLEN

Een kleine of donkere zolder wint direct aan daglicht en ruimte door het plaatsen van een dakkapel. Het plaatsen van de dakkapel compleet met binnen aftimmering wordt door ons verzorgd. Voor de buitenafwerking zijn er diverse mogelijkheden, er kan gekozen worden voor hout, wat afgeschilderd kan worden in iedere gewenste kleur of voor onderhoudsvrij kunststof.

Dakopbouw laten plaatsen Almere
Aannemer Almere