Dak werkzaamheden

DAKDEKKER ALMERE

Een dak lekkage heeft vaak grote gevolgen voor uw woning. Denk hierbij ook aan de gevolgschade binnen in de woning. Wanneer er een dak lekkage optreedt is het van belang om snel te schakelen. U kunt ons bellen voor een afspraak zodat wij ter plaatse het dak kunnen inspecteren. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave voor het oplossen van de dak lekkage.

In het geval van stormschade zijn wij ook in staat om de afgewaaide dakpannen te vervangen. Een groot aantal soorten dakpannen kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Bij een nieuwe aan- of opbouw kunnen wij een nieuwe bitumineuze dakbedekking aanbrengen. Dit geldt eveneens voor een complete dakrenovatie. Wij werken uitsluitend met 1ste klas materialen zodat u weer jarenlang plezier heeft van de nieuw aangebrachte dakbedekking.

LOOD- EN ZINKWERKZAAMHEDEN

Lood is materiaal dat al eeuwen in de bouw wordt toegepast. Tegenwoordig wordt lood vooral gebruikt om het vocht buiten te houden in dak- Dakgoot reparatie Almereen muurconstructies. Vanwege de bewezen betrouwbare kwaliteiten is lood het meest toegepaste materiaal. De Lood- en zinkwerkzaamheden wordt door ons op ambachtelijke wijze uitgevoerd. Lood en zink zijn duurzame producten die nooit uit het loodgieters vak zullen verdwijnen. Laat deze vakkundig door ons aanbrengen en geniet jarenlang van een mooi aanzicht van uw woning.

Het leveren en plaatsen van nieuwe dakgoten kunnen wij eveneens voor u verzorgen.

Dakdekker Almere
Dakgoot reparatie Almere