Over ons

AANNEMER & INSTALLATIEBEDRIJF HERBER IN ALMERE

Sinds 1990 zijn wij actief als aannemers en installatiebedrijf op zowel de zakelijke als particuliere markt. Door de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor iedere klant willen wij ons onderscheiden van overige bedrijven. Vanuit deze visie hebben wij als twee broers ons vakmanschap en eigen specialiteiten gerealiseerd met als resultaat Herber Aannemersbedrijf en Herber Installatie.

Door een nauwe samenwerking tussen beide bedrijven kunnen wij u, als klant het unieke alles onder één dak concept blijven aanbieden. Kort gezegd betekent dit voor u als klant, dat wij bij bijvoorbeeld het verbouwen van de badkamer, alle werkzaamheden van het verplaatsen van de muren, betegelen van de wanden en vloeren, verleggen en aanleggen van leidingen tot het afmonteren van het sanitair uitvoeren. Er is altijd een rechtstreeks contact tussen u als klant met 1 vaste contactpersoon. Beslissingen en veranderingen kunnen hierdoor snel en efficiënt genomen en geregeld worden.

Wanneer u graag wat meer ruimte in huis zou willen creëren door middel van een dakkapel, aanbouw of toe bent aan een nieuwe badkamer of CV installatie aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij in een persoonlijk gesprek uw wensen kunnen samenvoegen met onze ervaring.

U ontvangt van ons altijd vooraf een vrijblijvende offerte zodat voor u als klant van tevoren alle kosten en werkzaamheden welke uitgevoerd worden duidelijk zijn en u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

U kunt bij Herber Almere terecht voor:

Aannemerij Almere
Telefoonnummer:

Aannemerij: 06 50568223
Installatie: 06 51133329

Adres:

Oostgriend 41, 1356 HC, Almere
Achterwerf 16, 1357 BG, Almere