Installatie werkzaamheden

AANLEGGEN VAN WATERLEIDINGEN

Water is belangrijk in ons dagelijks leven. Daarom is het belangrijk dat de aanleg van waterleidingen goed gebeurd. Om de kwaliteit van het drinkwater te kunnen waarborgen dient de waterinstallatie in woning of andere gebouwen goed aangelegd te worden. De aanleg en reparatie van waterleidingen worden uitgevoerd volgens de geldende normen. Wij werken met zowel het koper systeem als met de kunststof leidingen.

AANLEGGEN VAN GASLEIDINGEN

Een deskundig en veilig aangelegd gasleidingnetwerk is van levensbelang. Herber Installatie is een erkend en betrouwbaar bedrijf en maakt hierbij uitsluitend gebruik van Kiwa en Giveg gekeurd leidingmateriaal en fittingen. De aanleg van leidingwerk wordt uitgevoerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Na het controleren van uw gasinstallatie en het vervangen van leidingen, wordt uw systeem voor ingebruikname uitgebreid getest op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten.

AANLEGGEN VAN RIOLERING

Het aanleggen van riolering is vakwerk. Bij het aanbrengen van riolering komt meer kijken dan men denkt. Wij kunnen u over het gehele traject van dienst zijn. Wij voeren alle reparaties en vernieuwing aan de riolering uit evenals vernieuwing en reparatie van aan en afvoer leidingen in badkamer, toilet of keuken. Elke riool probleem is uniek. Wanneer u hinder heeft van stank of lekkage, of andere klachten waarbij u de oorzaak in of aan het riool systeem vermoedt, wij kunnen u met raad en daad bijstaan. Het opsporen van verstoppingen door middel van camera onderzoek kan ook door ons verzorgd worden.

AANLEGGEN VAN ELEKTRA

Het aanleggen van elektra kunt u beter aan een ervaren elektricien overlaten. Werken met elektriciteit is namelijk gevaarlijk als u hier geen verstand van heeft! Loop dus geen onnodige risico’s en laat uw werkzaamheden uitvoeren door Herber Installatie. Wij verzorgen het aan- en omleggen van elektra leidingen, aanpassen van bestaande en verouderde installaties.

Wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer aanschaft kan het zijn dat uw groepenkast overbelast wordt. Deze overbelasting kunt u voorkomen door nieuwe groepen aan te laten leggen.

Naast het aanleggen van elektra leveren en monteren van nieuw schakelmateriaal. U kunt ook bij ons terecht voor het verhelpen van storingen of aardlek problemen.

Waterleidingen laten aanleggen Almere
Riolering aanleggen Almere